CENTRU MEDICAL DE RECUPERARE ȘI FIZIO KINETOTERAPIE DR. LIANA PURGHEL SRL

Adresa:

Str. Băilor Nr.77, Jibou, jud. Sălaj

Prezentare

Dr. Liana Purghel este medic specialist de recuperare - medicina fizică și balneologie.

Competențe:

  • ecografie musculo-scheletală
  • acupunctură
    - energetică și tradițională chineză
    - auriculoterapie (acupunctură pe ureche)
  • taping neuromuscular

Dr. Liana Purghel a absolvit cursul de 3 ani de zile a profesorului Franco Menichelli, vicepreședinte al Federației Mondiale de Acupunctură. În urma examenului a primit atestatul în acupunctură.

Dr. Liana Purghel  a absolvit facultatea de medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, promoția 2006. A efectuat rezidențiatul în specialitatea recuperare, medicină fizică și balneologie la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, sub îndrumarea domnului Conf. Dr. Onac Ioan.

În luna noiembrie 2017  a susținut la Cluj-Napoca examenul de competență în ecografia musculo-scheletală cu doamna Prof.Dr.Fodor Daniela, personalitate marcantă a ecografiei de părți moi din România.

"În regim ambulatoriu privat" - Centrul medical de recuperare și fizio kinetoterapie Jibou vă oferă o gamă variată de tratamente medicale in regim ambulatoriu privat, în funcție de necesitățile și profilul pacienților cu ajutorul echipamentelor și facilităților moderne de care dispune clinica noastră. Dorim să îmbunătățim calitatea vieții tuturor pacienților noștri. Vă invităm să vizionați dotările clinicii noastre aici.

Unul dintre echipamentele speciale din dotarea clinicii este elevatorul cu șenile pentru transportul pe scări a persoanelor cu dizabilități.

Mai multe detalii în filmulețul de prezentare alăturat.

Galerie foto